Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «مسئله شر: برگزیده مقالاتی در فلسفه تحلیلی» شامل مجموعه مقالاتی از پژوهشگران فلسفه منتشر شد.

این کتاب شامل مقالات زیر است:

۱. مقدمه / زهیر باقری نوع‌پرست
۲. شرّ مذهبی / دنیل کدج / برگردان ناهید خاصی
۳. شرّ الهی / دیوید لوئیس / برگردان زهیر باقری نوع‌پرست
۴. اختفای الهی و مسئله‌ی شر / جیمز کلر / برگردان حسین یعقوبی سربالا
۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا نظریه‌ی عدمی شر مرده است؟ / تاد کلدر / برگردان آرش نبی‌زاده حقیقی
۶. درآمدی بر چالش خداوند شرور / استفان لو / برگردان سارا هامون
۷. دکارت، خداوند و روح شرور / رابرت الیوت / برگردان زهیر باقری نوع‌پرست
۸. کاکودموندیسه / استیون کان / برگردان شیدا راسخ
۹. خدا، اهریمن و وضیعت تئودیسه / ادوارد اشتاین / برگردان اصلان شیعتی
۱۰. تأملاتی در ضدخداباوری / کریستوفر نیو / برگردان زهیر باقری نوع‌پرست
۱۱. مسئله‌ی شر و صفات خداوند / جیمز کلر / برگردان سارا هامون
۱۲. مسئله‌ی شر و شک‌گرایی اخلاقی / برایس واخترهازور / برگردان سارا هامون
۱۳. خوبی الهی و مسئله‌ی شر / ترنس پنالم / برگردان سارا هامون
۱۴. تئودیسه: راه‌حل مسئله‌ی شر یا بخشی از مسئله؟ / نیک تراکاکیس / برگردان احمد فکری هل آباد
۱۵. دوزخ و ابهام / تد سایدر / برگردان ناهید خاصی
۱۶. شر به خاطر آزادی؟ / دیوید لوئیس / برگردان زهیر باقری نوع‌پرست
۱۷. خداناباوری، مسئله‌ی شر و اخلاق: گفتگو با استیون میتزن / برگردان زهیر باقری نوع‌پرست
۱۸. پیوست: نقد و بررسی کتاب «عدل الهی» نوشته مرتضی مطهری / زهیر باقری نوع‌پرست

برای دانلود کتاب (پی‌دی‌اف رایگان) اینجا کلیلک کنید.
 

کد خبر 4899234

منبع: مهر

کلیدواژه: تازه های نشر معرفی کتاب فلسفه ویروس کرونا نیمه شعبان مهدویت شیوع کرونا کنفرانس بین المللی امام زمان حضرت مهدی عج سیدهادی خسروشاهی معرفی کتاب سازمان اوقاف و امور خیریه شبکه چهار سیما کتاب و کتابخوانی آیت الله محمد باقر صدر مرکز رسیدگی به امور مساجد قاسم سلیمانی مسئله ی شر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون

  تالاب بین‌المللی هامون سومین دریاچه بزرگ ایران پس از دریای خزر و دریاچه ارومیه، هفتمین تالاب بین‌المللی جهان و یکی از ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره در ایران است مدت‌ها این دریاچه محل زندگی انواع موجودات و پرندگان مهاجر بوده؛ ولی چند سالی است که آب به دلیل بدعهدی افغانستان به دریاچه نمی‌رسد و دیگر خبری از آن آب و آبادانی سابق نبود.

 وسعت دریاچهٔ هامون در زمان پرآبی ۵ هزار و ۶۶۰ کیلومترمربع است که از این مقدار ۳ هزار و ۸۲۰ کیلومترمربع متعلق به ایران و بقیه متعلق به افغانستان است. با این اوصاف، دریاچهٔ هامون وابسته به رودخانهٔ هیرمند است و این وابستگی باعث شده تا هرگونه نوسانات در میزان آب آن، مشکلاتی را برای کل سیستم به وجود آورد.
 
 مهدی امیری، رئیس اداره محیط‌زیست زابل  بیان کرد: تالاب بین‌المللی هامون یکی از مهم‌ترین زیستگاه‌های پرندگان مهاجر آبزی، کنار آبزی و خشکی زی محسوب می‌شود؛ بنابراین بسیاری از گونه‌های پرندگان با خاستگاه‌های متفاوت و گونه‌های زیادی از پرندگان در معرض خطر در این منطقه جهت زمستان‌گذرانی و جوجه‌آوری می‌کردند.

 وی افزود: بعد از چندین سال خشکسالی‌های در حوزه سیستان این موضوع باعث گردید، تالاب بین‌المللی هامون دچار بحران بی‌آبی و تغییر مسیر پرندگان به مکان‌های دیگر شود.

 امیری با اشاره به ورود سیلاب به منطقه سیستان و تالاب بین‌المللی هامون تأکید کرد: امسال با ورود آب به تالاب هامون شاهد بازگشت پرندگان به ذخیره‌گاه زیست‌کره هامون هستیم و امیدوارم با تداوم آب ورودی به حوزه سیستان شاهد ماندگاری هر چه بیشتر پرندگان و تخم‌گذاری پرندگان مهاجر در بستر تالاب باشیم.

 رئیس محیط‌زیست زابل تصریح کرد: این اداره در سال‌های اخیر اقدام به گودبرداری مکان‌های در بستر تالاب نموده تا با ورود آب به تالاب و پر شدن این گودال‌ها شرایط برای ماندگاری پرندگان مهاجر و حیات‌وحش موجود در پناهگاه حیات‌وحش بیشتر شود.

 امیری افزود: اکنون شاهد حضور پرندگان آبزی مهاجری همچون فلامینگو، اگرت، چوب‌پا پرستو دریایی و انواع پرندگان کنار آبزی از خانواده آبچلیک و سلیم‌ها در بستر تالاب هستیم.

 این مقام مسئول خاطرنشان کرد: و یکی از کانون‌های بحرانی گردوغبار در بستر تالاب هامون جنگل بش دلبر است که این اداره جهت تثبیت گردوغبار در این نقطه برنامه مرطوب‌سازی آن را به‌وسیله ایجاد کانال آبرسانی و پمپاژ آب به نقاط بحرانی آن را دارد.

 رئیس اداره محیط‌زیست زابل ادامه داد: با ورود سیلاب به تالاب هامون بهترین فرصت است که اقدام به مرطوب‌سازی بستر تالاب و رساندن آب به مناطق مستعد گردوغبار و کانون‌های بحرانی شناسایی شده نمایم.

 وی افزود: باتوجه‌به ورود سیلاب‌ها و روان آب‌های منطقه پرندگان مهاجر به منطقه کشانده شده‌اند. برخی از این‌گونه‌ها به‌صورت مهاجر عبوری برای برگشت به منطقه سیبری و برخی برای گذراندن فصل تولیدمثل به تالاب هامون رسیده‌اند که این امر موجب ایجاد تنوع زیستی و چشم‌اندازی متفاوت در این پهنه اکولوژی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کتاب «شناسایی آسیب‌ سازه‌ها» در اردبیل منتشر شد
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • کتاب میریام؛ خاطرات سیده رباب صدر منتشر شد
  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب